Familiehuis Ibiza

Familiehuis Ibiza vindt u bij Can Xumeu

Bent u op zoek naar een familiehuis op Ibiza? Dan bent u bij Can Xumeu op de juiste plek! Aan de rand van het plaatsje Cala Llonga op Ibiza bevindt zich een prachtige villa. De villa is groot en beschikt over vijf slaapkamers en is dus zeer geschikt als familiehuis op Ibiza. Vanuit het huis heeft u een prachtig uitzicht op de groene heuvels, het plaatsje Cala Llonga en in de verte de zee.

 

Om te genieten hoeft u de villa eigenlijk niet eens te verlaten. Dit familiehuis op Ibiza heeft een zeer verzorgde inrichting. Daarnaast vindt u op het terras een heerlijk op zonne-energie verwarmd zwembad. Hier kunt u dus ook in het voor- en het najaar gebruik van maken. Hierbij vindt u ook een buitendouche en een zonneterras met ligbedden waar u kunt ontspannen. Optimaal genieten van uw vakantie is mogelijk met de buitenkeuken inclusief overdekt terras met grote eethoek.

Geniet van uw vakantie in Cala Llonga

Dit familiehuis op Ibiza is tegen een heuvel in Cala Llonga gebouwd. Cala Llonga is een mooie badplaats dat verscholen ligt in een mooie, diepe baai en omringd door groene heuvels. Voor families is dit een leuke bestemming op het eiland. In het centrum van Cala Llonga zijn diverse winkeltjes en ongeveer 15 restaurants. Verder zijn er genoeg activiteiten die u kunt ondernemen in Cala Llonga. Zo kunt u gaan duiken, waterskiën, paardrijden, fietsen, golfen en nog veel meer.

 

De villa is luxe ingericht en zeer comfortabel. Het brede zandstrand ligt in een mooie baai. In deze baai loopt de zee langzaam af waardoor het uitermate geschikt is voor kinderen. Slechts 12 kilometer verderop vindt u Ibiza-stad. Deze is ook te bereiken met een leuke boottocht vanuit Cala Llonga. Kijk vast naar de foto’s op onze website. Hier kunt u ook een boekingsaanvraag doen en vindt u onze prijzen.

familiehuis ibiza