Groepsaccommodatie huren Ibiza

Luxe groepsaccommodatie huren in Ibiza bij Can Xumeu 

Wilt u een groepsaccommodatie huren op Ibiza? Dan bent u bij Can Xumeu aan het juiste adres. Bij Can Xumeu bieden wij u een geweldige villa die u kunt huren als groepsaccommodatie op Ibiza. De villa is gelegen aan de rand van het plaatsje Cala Llonga. Dit is een leuke badplaats verscholen in een mooie diepe baai en omringd door groene heuvels. Vanuit het vakantiehuis heeft u dan ook een prachtig uitzicht. In het centrum van deze gezellige plaats vindt u diverse winkeltjes en vele restaurants. 

Binnen in onze villa vindt u een zeer verzorgde inrichting die ervoor zorgt dat het vakantiehuis comfortabel is. Daarnaast is er bij de groepsaccommodatie die u kunt huren op Ibiza ook een ruim terras aanwezig. Op het terras kunt u genieten van het prachtige weer op de heerlijke ligbedden of in het op zonne-energie verwarmde zwembad. Maak ook gebruik van de buitenkeuken met de groep. 

Groepsaccomodatie huren Ibiza

Ontdek de leuke straatjes en gezellige pleinen op Ibiza

U kunt onze groepsaccommodatie huren op Ibiza aan de zee. Hier vindt u een breed zandstrand in een mooie baai met een langzaam aflopende zee. Dit maakt het uitermate geschikt voor kinderen. In de omgeving van Cala Llonga zijn leuke activiteiten te vinden en interessante plaatsen. Zo ligt het gezellige stadje Santa Eularia op slechts vier kilometer afstand en is ook Ibiza-stad nog steeds erg dichtbij. Ontdek de leuke straatjes en gezellige pleinen met terrasjes. 

Op onze website vindt u nog veel meer informatie over de luxe villa en de omgeving van Cala Llonga. Bekijk ook het foto album als u nieuwsgierig bent naar het vakantiehuis. Ook vindt u hier de prijzen en de beschikbaarheid van de villa. U kunt zelfs direct een boekingsaanvraag doen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het huis over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.