Huis huren Ibiza van Nederlanders

Wilt u een huis huren op Ibiza van Nederlanders? Dan bent u bij Can Xumeu aan het juiste adres. Aan de rand van het plaatsje Cala Llonga, vlakbij Ibiza-stad, staat een prachtig huis dat u kunt huren van Nederlanders. Deze luxe villa is zeer comfortabel ingericht. Daarnaast heeft het een prachtig uitzicht op de groene heuvels, het plaatsje Cala Llonga en in de verte de zee. Op het grote terras vindt u een op zonne-energie verwarmd zwembad. 

 

Daarnaast kunt u met de hele familie gebruik maken van het overdekte terras met grote eethoek. Hiervoor is er een buitenkeuken met gas-BBQ. Aan de eerste slaapkamer vindt u ook een terras. Hier kunt u heerlijk ontspannen op de chaise longue en genieten van het prachtige weer op Ibiza. De slaapkamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van een badkamer en suite. Aan de slaapkamers bevinden zich verschillende terrassen. 

Huis huren Ibiza van Nederlanders

Geniet van uw vakantie in het huis gehuurd van Nederlanders op Ibiza

 

In de omgeving van de villa zijn verschillende leuke activiteiten die u kunt ondernemen. Wanneer u ons huis in Ibiza wilt huren van Nederlanders kunt u heel gemakkelijk het plaatsje Cala Llonga bezoeken. Daarnaast ligt het stadje Santa Eularia slechts op vier kilometer afstand en is ook Ibiza-stad erg dichtbij. Hier kunt u gezellige pleinen bezoeken, genieten van een hapje en een drankje op het terras of de cultuur ontdekken. 

 

Naast het huis van Nederlanders dat u kunt huren op Ibiza vindt u het strand. Het brede zandstrand ligt in een mooie baai met een langzaam aflopende zee, dit maakt het uitermate geschikt voor kinderen. Bij de leuke chiringuito kunt u een hapje en een drankje halen. Bekijk alvast de foto’s op onze website om een sfeerimpressie te krijgen. Daarnaast vindt u hier ook de prijzen en beschikbaarheid. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.