Over Cala Llonga

Cala Llonga als ideale vakantiebestemming 

Bent u op zoek naar een mooi besloten vakantieplaats op Ibiza? Dan is Cala Llonga de ideale plek. Cala Llonga is een badplaatsje dat verscholen ligt in een mooie diep baai en is omringd door groene heuvels. Het plaatsje is wat gezelliger dan de grotere plaatsen in de omgeving. Met name voor stellen en families is Cala Llonga een leuke vakantiebestemming. In het centrum vindt u diverse winkeltjes en meerdere restaurants. Ook zijn er natuurlijk toeristenwinkeltjes en is er een supermarkt te vinden. Verder is er een speeltuin en een mini pretpark. 

Genieten van de zon op het rustige strand 

Het strand van Cala Llonga ligt mooi verscholen in een diepe baai. Hierdoor heb je weinig last van golfslag en wind. De mooi begroeide heuvels zorgen voor een rustgevend geheel. Omdat het strand langzaam afloopt is het veiliger voor kinderen. Bij het strand ligt ook een speeltuin, waar omheen bomen staan zodat je lekker in de schaduw kunt zitten. Het strand heeft een mooie ligging en fijn zand. U kunt er een parasol en strandbedden huren. Op korte afstand kunt u ook hapjes en drankjes halen. Het strand is voorzien van een houten wandelpad tot aan de zee. 

 

Ontdek de vele activiteiten in Cala Llonga 

In Cala Llonga en de directe omgeving zijn er verschillende activiteiten die u kunt ondernemen. Op slechts twee kilometer afstand ligt de enige golfbaan op het eiland. Ook zijn er leuke activiteiten als duiken, waterskiën, paardrijden, fietsen, snorkelen en nog veel meer. Rond het strand kunt u kiezen voor bootexcursies en watersporten. Met de boot kunt u een dagje naar Ibiza stad of Santa Eulalia. Deze steden zijn beide gelegen op zo'n vijftien minuten afstand. Ook rijden er de hele nacht speciale bussen naar bekende uitgaansgelegenheden in Ibiza-stad. 

 

 

Verblijf in de prachtige villa van Can Xumeu 

Als het u leuk lijkt om in Cala Llonga op vakantie te gaan kunt u verblijven in onze villa. Deze luxe en vrijstaande villa met veel privacy ligt heerlijk rustig aan de rand van het dorp. Vanuit het huis heeft u een mooi uitzicht op de groene heuvels. Onze comfortabele villa heeft een zeer verzorgde inrichting. Ook is er een op zonne-energie verwarmd zwembad. Hier kunt u dus ook in voor- en najaar gebruik van maken. Op het zonneterras kunt u genieten van de zon op de ligbedden. Ons huis is zeer geschikt voor families. Zo kunt u met z'n allen gebruik maken van de buitenkeuken op het overdekte terras met grote eethoek. 

 

Een zorgeloze vakantie bij Can Xumeu 

Bekijk meteen de beschikbaarheid van de villa op onze website en ontdek het gezellige Cala Llonga. U kunt ook alvast even de foto's bekijken. Cala Llonga is de ideale vakantiebestemming als u een ontspannen en rustige vakantie wilt met genoeg leuke activiteiten in de omgeving. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, mag u altijd contact met ons opnemen!