Vakantiehuis aan zee Spanje

Vakantiehuis aan zee in Spanje bij Can Xumeu

 

Bent u op zoek naar een vakantiehuis aan zee in Spanje? Dan bent u bij Can Xumeu aan het juiste adres. Aan de rand van het plaatsje Cala Llonga vindt u deze prachtige villa op Ibiza. Vanuit deze villa heeft u een mooi uitzicht op de groene heuvels, Cala Llonga en in de verte de zee. Daarnaast is het zeer comfortabel en heeft het een verzorgde inrichting. Bij de villa zit een groot terras met verwarmd zwembad.

 

Cala Llonga is een kleine badplaats verscholen in een mooie, diepe baai en omringd door groene heuvels. Het is een gezellige plaats en geschikt voor families. In het centrum van Cala Llonga vindt u diverse winkels en restaurants. Daarnaast rijden er vanaf deze plaats speciale bussen naar bekende uitgaansgelegenheden in Ibiza stad. Ondanks dat Cala Llonga niet zo groot is, zijn er voldoende activiteiten te doen, als golfen, duiken, fietsen en veel meer.

Villa met comfortabele inrichting

 

De villa is geschikt voor grote of kleine groepen, tot tien personen. Het is voorzien van vijf slaapkamers en vier badkamers. Wifi is ook aanwezig in het huis. De slaapkamers zijn luxe en comfortabel ingericht. In de woonkamer vindt u een open haard en uiteraard en flatscreen TV. De keuken is voorzien van alles dat u nodig hebt, als een vaatwasser, magnetron enz. Verder vindt u op het terras ligbedden, een buitenkeuken met gas-BBQ, koelkast en een overdekt gedeelte met grote eethoek.

 

Het brede zandstrand ligt in een mooie baai met een langzaam aflopende zee. Dit maakt het uitermate geschikt voor kinderen. Op het strand kunt u genieten van een hapje en een drankje van de Chiringuito. Op onze website kunt u vast kijken naar de foto’s. Hier kunt u ook een boekingsaanvraag doen. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Vakantiehuis aan zee Spanje