Vakantiewoning huren op Ibiza

Bij Can Xumeu kunt u een prachtige vakantiewoning huren op Ibiza. Can Xumeu is gelegen aan de rand van het plaatsje Cala Llonga. Vanuit de villa heeft u een geweldig uitzicht op de groende heuvels, het plaatsje Cala Llonga en in de verte de zee. Deze comfortabele vakantiewoning op Ibiza kunt u huren terwijl u geniet van het prachtige weer. De villa heeft een zeer verzorgde inrichting en biedt een op zonne-energie verwarmd zwembad. Hier kunt u dus ook in het voor- en najaar gebruik van maken. Ook vindt u buiten een buitenkeuken met gas-BBQ en een overdekt terras met grote eethoek. 

 

In het huis vindt u ruime slaapkamers met badkamers en suite. Vanaf de eerste slaapkamer kunt u het overdekte terras op waar u kunt ontspannen op de chaise longue. Ook vindt u bij deze slaapkamer een jacuzzi. Daarnaast zijn de andere slaapkamers comfortabel en luxe ingericht. 

Vakantiewoning huren op Ibiza

Geniet van uw luxe vakantiewoning op Ibiza 

De vakantiewoning die u kunt huren op Ibiza is gelegen aan de zee. Het brede zandstrand ligt in een mooie baai met een langzaam aflopende zee. Dit maakt het uitermate geschikt voor kinderen. Natuurlijk wilt u op het strand graag ook een hapje en een drankje. Hiervoor vindt u een leuke chiringuito op het strand. In de omgeving van het vakantiehuis dat u kunt huren op Ibiza vindt u gezellige plaatsen en leuke activiteiten. Zo kunt u Cala Llonga ontdekken, maar ook het stadje Santa Eularia bevindt zich op slechts vier kilometer afstand en Ibiza-stad is ook erg dichtbij. 

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vakantiewoning? Bekijk dan vast de foto’s op onze website. Ook vindt u hier de prijzen van de vakantiewoning en kunt u een reserveringsaanvraag doen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de vakantiewoning? Neem dan gerust contact met ons op.