Villa Cala Llonga van Can Xumeu

Bent u op zoek naar een villa in Cala Llonga? Dan bent u bij Can Xumeu aan het juiste adres. Aan de rand van het plaatsje Cala Llonga ligt deze luxe villa. In dit villa heeft u veel privacy en heeft u een prachtig uitzicht op de gronde heuvels. De comfortabele villa heeft een zeer verzorgde inrichting. In de villa vindt u vijf ruime slaapkamers. Daarnaast kunt u genieten van het heerlijke weer op het mooie terras. Zo is er een op zonne-energie verwarmd zwembad. U kunt er dus ook gebruik van maken in het voor- en najaar.

Verder vindt u op het terras ligbedden, een buitenkeuken met gas-BBQ, koelkast en overdekt terras met grote eethoek. Uitermate geschikt om te eten met de hele familie. Daarnaast ligt het brede zandstrand in een mooie baai met een langzaam aflopende zee. Dit maakt het uitermate geschikt voor kinderen.

Geniet van uw prachtige vakantie bij Can Xumeu

 

In de omgeving van Cala Llonga zijn verschillende leuke activiteiten die u kunt ondernemen. Zo ligt de stad Santa Eularia slechts op vier kilometer afstand. Deze stad biedt heel wat gezelligheid met een leuke boulevard en vele restaurants. Ook Ibiza-stad ligt dichtbij de villa in Cala Llonga. Hier vindt u leuke straatjes en gezellige pleinen met terrassen, boetiekjes, bars en restaurants. Daarnaast kunt u natuurlijk in Cala Llonga zelf ook verschillende leuke dingen doen. Zo is er een tennisbaan en een golfbaan.

 

Geniet van uw luxe villa op het mooie Cala Llonga. Op het ruime terras kunt u heerlijk ontspannen  op de ligbedden. Heeft u interesse in de villa? Bekijk dan onze prijzen en beschikbaarheid van de villa hier. Daarnaast kunt u hier ook een boekingsaanvraag doen. Natuurlijk mag u altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over de villa of de omgeving. Wij vertellen u graag meer over ons villa.