Villa huren Ibiza 10 personen

Villa huren Ibiza 10 personen bij Can Xumeu

Wilt u een villa huren op Ibiza voor 10 personen? Dan bent u bij Can Xumeu op de juist plek! In het badplaatsje Cala Llonga bevindt zich een luxe villa. Deze villa is voorzien van vijf slaapkamers met badkamers en suite. Deze villa op Ibiza kunt u dus zeker huren als u met 10 personen of met een familie bent. Ook is het plaatsje Cala Llonga zeer geschikt voor kinderen. Hier vindt u een strand in een baai met een langzaam aflopende zee.

 

Onze villa op Ibiza is luxe ingericht een zeer comfortabel. Zo vindt u op het terras een op zonne-energie verwarm zwembad. Hier kunt u dus ook gebruik van maken in het voor- en najaar. Ook zijn hier een buitendouche en zonneterras met ligbedden. Daarnaast kunt u gebruik maken van de buitenkeuken met gas-BBQ, koelkast en overdekt terras met grote eethoek. Optimaal genieten van uw vakantie!

Prachtig uitzicht vanuit een luxe villa

Vanuit de villa heeft u een prachtig uitzicht op de groene heuvels en Cala Llonga. Vanuit de eerste slaapkamer kunt u een overdekt terras opgaan waar u kunt ontspannen op de chaise longue. De badkamer is en suite en vindt u in het torentje, inclusief jacuzzi. In Cala Llonga zijn voldoende activiteiten te doen. Met name rond het strand kunt u bijvoorbeeld waterskiën, duiken of waterfietsen. Ook is het mogelijk om met een leuke boottocht naar Ibiza stad te gaan. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan paardrijden, fietsen of golfen.

 

Deze villa die u kunt huren voor 10 personen is uitermate geschikt voor kinderen. Het brede zandstrand ligt in een mooie baai. Op het strand is een leuke chiringuito aanwezig waar u een hapje en een drankje kunt halen. U kunt bij ons een boekingsaanvraag doen, daarvoor klikt u hier. Ook vindt u hier de prijzen voor het huren van deze villa voor 10 personen op Ibiza. 

Villa huren Ibiza 10 personen